2021-09-10 07:36:06• hírek • Blikk.hu

A sztrókja után újra forgat Schobert Norbi

Schobert Norbi a sztrókja után a Konyhafőnökben tér vissza /Fotó: RAS-archívum
Schobert Norbi a sztrókja után a Konyhafőnökben tér vissza /Fotó: RAS-archívum

Amint arról mi is beszámoltunk, Schobert Norbi nemrégiben kórházba került, miután a házuk előtt összeesett. Nem sokkal később kiderült, a fitneszguru sztrókot kapott, ám az állapota gyorsan javult, így néhány nappal ezelőtt már hazamehetett, hogy a családja körében gyógyuljon tovább.

Norbi állapota napról napra jobb, már sétálni is mehet, de kizárólag pulzusmérővel. A fitneszguru állapotáról korábban a felesége, Rubint Réka tájékoztatta a rajongókat, az egészsége miatt pedig egy ország aggódott.

A fitneszguru szerint a rosszullétéből semmire sem emlékszik, s az sincs meg neki, amikor kórházba szállították. Az viszont mostanra már biztos, hogy az állapota kielégítő, olyannyira, hogy Norbi nemsokára A Konyhafőnök című műsorban tér vissza, hogy megmérettesse magát; erről az RTL Fókusz című műsorában beszélt.

A Konyhafőnök új évadának forgatása egyébként már javában zajlik, sőt, már Norbi rosszulléte előtt is vettek fel részeket. A fitneszguru azonban nem marad ki a műsorból, ugyanis az állapota lehetővé teszi, hogy folytatssa a forgatást, természetesen rendszeres kontrollvizsgálatok mellett.

A stáb is különösen figyel arra, hogy Norbit kíméljék, ne terheljék túl, valamint folyamatos orvosi felügyeletet is biztosítanak a forgatáson. Emellett Réka is mindenhova elkíséri.

Norbi a riportban arról is beszélt, hogy nemrég volt varratszedésen, és gyorsan gyógyul, ám csak két hét múlva kezdhet újra tornázni. Rékával már sétáltak, de csakis pulzusmérővel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: